מהו בשר טחון טרי?
בשר טחון טרי הוא כל סוג של בשר שנטחן ומוכן לשימוש בבישול. זה כולל בשר בקר, חזיר, עוף, הודו וסוגים אחרים של בשר. בשר טחון הוא דרך מצוינת להוסיף טעם ומרקם למגוון מנות, מהמבורגרים ועד טאקו ועד תבשילי קדירה.
כמה זמן בשר טחון טרי יכול להיות במקרר?
ניתן לשמור בשר טחון טרי במקרר עד יומיים. לאחר יומיים, יש לבשל או להקפיא אותו לשימוש מאוחר יותר. חשוב לשמור על הבשר קר כדי למנוע צמיחת חיידקים. אם הבשר הושאר בחוץ בטמפרטורת החדר יותר משעתיים, יש לזרוק אותו.
כיצד לאחסן בשר טחון טרי
כשמאחסנים בשר טחון טרי במקרר, חשוב לשמור אותו בכלי אטום או לעטוף אותו היטב בניילון. זה יעזור למנוע מהבשר להתייבש ולמנוע חיידקים לצמוח. כמו כן, חשוב לסמן את הבשר בתאריך בו נרכש, כך שניתן יהיה להשתמש בו בתוך מסגרת הזמן של יומיים.
הקפאת בשר טחון טרי
ניתן גם להקפיא בשר טחון טרי עד שלושה חודשים. כדי להקפיא את הבשר, עוטפים אותו היטב בניילון נצמד או שמים אותו בכלי אטום. סמן את הבשר בתאריך שבו נרכש ובתאריך שבו יש להשתמש בו. כשמוכן לשימוש, מפשירים את הבשר במקרר למשך הלילה.
בישול בשר טחון טרי
בעת בישול בשר טחון טרי, חשוב לבשל אותו ביסודיות כדי להבטיח שכל החיידקים הקיימים ייהרגו. הטמפרטורה הפנימית של הבשר צריכה להגיע לפחות ל-160°F (71°C). חשוב גם להשתמש במדחום מזון כדי לבדוק את טמפרטורת הבשר.
השוואה מהירה
שיטת אחסון | מסגרת זמן |
---|---|
מְקָרֵר | עד יומיים |
מַקפִּיא | עד 3 חודשים |
בישול | טמפרטורה פנימית של 160°F (71°C) |
בשר טחון טרי הוא דרך מצוינת להוסיף טעם ומרקם למגוון מנות. חשוב לאחסן את הבשר כראוי על מנת לשמור עליו בטוח לצריכה. בשר טחון טרי יש לשמור במקרר עד יומיים או להקפיא עד שלושה חודשים. בעת בישול הבשר, חשוב לבשל אותו ביסודיות כדי להבטיח שכל החיידקים הקיימים ייהרגו. למידע נוסף על בטיחות מזון, עיין בסרטון זה מ- USDA. על ידי ביצוע הנחיות אלה, אתה יכול להבטיח שהבשר הטחון הטרי שלך בטוח לאכילה.