מהי גבינה צהובה?
גבינה צהובה היא סוג של גבינה המיוצרת מחלב פרה. בדרך כלל צבעו צהוב עקב תוספת אנאטו, צבע מאכל טבעי. גבינה צהובה היא מוצר חלב פופולרי המשמש בתבשילים רבים, ממקרוני וגבינה ועד כריכי גבינה בגריל.
כמה זמן מחזיקה גבינה צהובה מחוץ למקרר?
גבינה צהובה יכולה להחזיק מחוץ למקרר עד שעתיים, תלוי בטמפרטורה. אם הטמפרטורה היא מעל 90 מעלות צלזיוס (32 מעלות צלזיוס), אין להשאיר את הגבינה בחוץ יותר משעה אחת. אם הטמפרטורה נמוכה מ-90 מעלות צלזיוס (32 מעלות צלזיוס), ניתן להשאיר את הגבינה בחוץ עד שעתיים.
כיצד לאחסן גבינה צהובה
גבינה צהובה יש לאחסן במקרר בטמפרטורה של 40°F (4°C). יש לעטוף אותו היטב בניילון נצמד או בנייר אלומיניום כדי למנוע ממנו להתייבש. את הגבינה יש לצרוך גם תוך שבוע עד שבועיים מהרכישה.
טיפים לאחסון גבינה צהובה
- אחסן גבינה צהובה במקרר ב-40 מעלות צלזיוס (4 מעלות צלזיוס).
- עוטפים את הגבינה היטב בניילון נצמד או ברדיד אלומיניום.
- צרכו את הגבינה תוך שבוע עד שבועיים מהרכישה.
- אין להשאיר גבינה צהובה מחוץ למקרר יותר משעתיים.
איך לדעת אם הגבינה הצהובה התקלקלה
אם הגבינה הצהובה התקלקלה, יהיה לה ריח וטעם לא נעימים. עשוי להיות לו גם מרקם רירי או עובש שגדל עליו. אם אתה חושד שהגבינה שלך התקלקלה, עדיף לזרוק אותה.
סיכום
גבינה צהובה היא מוצר חלב פופולרי המשמש בתבשילים רבים. זה יכול להחזיק מחוץ למקרר עד שעתיים, תלוי בטמפרטורה. כדי לאחסן גבינה צהובה, יש לשמור אותה במקרר ב-40 מעלות צלזיוס (40 מעלות צלזיוס) ולעטוף אותה היטב בניילון או בנייר אלומיניום. כמו כן, יש לצרוך אותו תוך שבוע עד שבועיים מהרכישה. אם הגבינה התקלקלה, יהיה לה ריח וטעם לא נעימים ויש לזרוק אותה. למידע נוסף על גבינה צהובה, עיין בסרטון YouTube זה .