מה זה Crème Pâtissier?
Crème pâtissier הוא קרם מאפה צרפתי טעים המשמש למילוי עוגות, טארטים וקינוחים אחרים. הוא עשוי משילוב של חלב, סוכר, קמח וביצים. את התערובת מבשלים על הכיריים עד שהיא מסמיכה ואז מתקררים לפני השימוש כמלית. זהו מרכיב פופולרי בקינוחים צרפתיים רבים והוא משמש לעתים קרובות בשילוב עם מרכיבים אחרים כגון פירות או שוקולד.
כמה זמן אפשר לשמור קרם פטיסייר במקרר?
קרם פטיסייר יכול להישמר במקרר עד חמישה ימים. חשוב לאחסן אותו בכלי אטום כדי שלא יתקלקל. אם אתה לא מתכוון להשתמש בו תוך חמישה ימים, עדיף להקפיא אותו. בהקפאה ניתן לשמור עד שלושה חודשים.
טיפים לאחסון Crème Pâtissier
שמור אותו מכוסה
כשמאחסנים קרם פטיסייר במקרר, חשוב לשמור אותו מכוסה. זה יעזור למנוע ממנו לספוג ריחות ממזונות אחרים במקרר. חשוב גם להקפיד שהכלי יהיה אטום כדי למנוע את התייבשות קרם המאפה.
תווית את זה
כשמאחסנים קרם פטיסייר במקרר, חשוב לסמן את המיכל עם התאריך שבו נעשה. זה יעזור לך לעקוב אחר מתי צריך להשתמש בו או לזרוק אותו.
להקפיא את זה
אם אתה לא מתכוון להשתמש בקרם פטיסייר תוך חמישה ימים, עדיף להקפיא אותו. בהקפאה ניתן לשמור עד שלושה חודשים. כדי להקפיא אותו, שים אותו בכלי אטום וסמן אותו בתאריך שבו הוא נוצר.
סיכום
Crème pâtissier הוא קרם מאפה צרפתי טעים המשמש למילוי עוגות, טארטים וקינוחים אחרים. ניתן לשמור אותו במקרר עד חמישה ימים, אך עדיף להקפיא אותו אם אינכם מתכוונים להשתמש בו במסגרת הזמן הזו. כשמאחסנים קרם פטיסייר, חשוב לשמור אותו מכוסה ותווית עם תאריך הכנתו. לטיפים נוספים על אחסון קרם פטיסייר, בדוק את הסרטון הזה .