דף הבית » הכי נצפים » כמה זמן אפשר לשמור בשר טחון במקפיא?

כמה זמן אפשר לשמור בשר טחון במקפיא?

2023-08-27 01:55:00+02:00

מה זה בשר טחון?

בשר טחון הוא סוג של בשר שעבר עיבוד לחתיכות קטנות, בדרך כלל באמצעות מטחנה או מעבד מזון. ניתן להכין בשר טחון מכל סוג של בשר, כולל בשר בקר, חזיר, עוף, הודו וכבש. הוא משמש לעתים קרובות במנות כגון המבורגרים, טאקו, קציץ בשר וצ'ילי.

כמה זמן אפשר לשמור בשר טחון במקפיא?

ניתן לשמור בשר טחון במקפיא עד ארבעה חודשים. עם זאת, חשוב לציין כי איכות הבשר תתחיל לרדת לאחר זמן זה. כדי להבטיח טריות מיטבית, כדאי להשתמש בבשר הטחון תוך חודשיים מההקפאה.

הדרכים הטובות ביותר לאחסן בשר טחון במקפיא

כדי להבטיח שהבשר הטחון שלכם יישאר טרי כמה שיותר זמן, חשוב לאחסן אותו כראוי. הנה כמה טיפים לאחסון בשר טחון במקפיא:

  • עוטפים את הבשר הטחון היטב בניילון נצמד או ברדיד אלומיניום.
  • סמן את האריזה בתאריך שבו הוקפאה.
  • מניחים את החבילה בשקית מקפיא או בכלי אטום.
  • מניחים את האריזה בחלק הקר ביותר של המקפיא.
  • השתמש בבשר הטחון תוך ארבעה חודשים מהקפאה.

טיפים להפשרת בשר טחון

כשמוכנים להשתמש בבשר הטחון, חשוב להפשיר אותו כמו שצריך. הנה כמה טיפים להפשרת בשר טחון:

  • מפשירים את הבשר הטחון במקרר למשך הלילה.
  • אם צריך להפשיר את הבשר הטחון במהירות, מניחים אותו בקערת מים קרים.
  • אין להפשיר את הבשר הטחון בטמפרטורת החדר.
  • אין להקפיא מחדש את הבשר הטחון לאחר הפשרתו.

בישול בשר טחון

לאחר שהבשר הטחון הופשר, חשוב לבשל אותו כמו שצריך. הנה כמה טיפים לבישול בשר טחון:

  • מבשלים את הבשר הטחון לטמפרטורה פנימית של לפחות 160°F (71°C).
  • אין לבשל יתר על המידה את הבשר הטחון, מכיוון שהוא עלול להיות יבש וקשה.
  • אין לבשל חלקית את הבשר הטחון ולאחר מכן לסיים את בישולו מאוחר יותר.
  • אין להשתמש באותם כלים וקרש חיתוך לבשר טחון נא ומבושל.

סיכום

ניתן לשמור בשר טחון במקפיא עד ארבעה חודשים. עם זאת, חשוב לאחסן אותו כראוי ולהשתמש בו תוך חודשיים מההקפאה לרעננות מיטבית. בעת הפשרה ובישול בשר טחון, חשוב לעקוב אחר העצות המפורטות לעיל כדי להבטיח שהוא בטוח לאכילה. למידע נוסף על בטיחות מזון, עיין בסרטון זה מ- USDA.

צרו איתנו קשר

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

דילוג לתוכן