דף הבית » הכי נצפים » טיפים לאחסון מזון: כמה זמן אפשר להפשיר בשר טחון במקרר?

טיפים לאחסון מזון: כמה זמן אפשר להפשיר בשר טחון במקרר?

2023-08-24 15:29:00+02:00

מה זה בשר טחון?

בשר טחון הוא סוג של בשר שעבר עיבוד לחתיכות קטנות. הוא עשוי בדרך כלל מבשר בקר, חזיר, עוף או הודו, אך ניתן להכין אותו גם מסוגים אחרים של בשר. בשר טחון הוא מרכיב פופולרי במנות רבות, כגון המבורגרים, טאקו וקציץ בשר. הוא משמש גם להכנת נקניקיות, קציצות ומנות אחרות.

כיצד להפשיר בבטחה בשר טחון במקרר

כשזה מגיע להפשרת בשר טחון, הדרך הבטוחה לעשות זאת היא במקרר. זה יעזור למנוע צמיחה של חיידקים שעלולים לגרום למחלות הנישאות במזון. להפשרת בשר טחון במקרר מניחים את הבשר בכלי או בצלחת ומניחים אותו במדף התחתון של המקרר. הניחו לבשר להפשיר באיטיות, מה שיכול לקחת עד 24 שעות.

כמה זמן אפשר לאחסן בשר טחון במקרר?

לאחר הפשרה של בשר טחון, ניתן לשמור אותו במקרר עד יומיים. לאחר יומיים יש לבשל או להקפיא את הבשר. אם הבשר לא מבושל תוך יומיים, יש לזרוק אותו.

טיפים לאחסון בשר טחון

כשמאחסנים בשר טחון, חשוב לשמור אותו במקרר או במקפיא. אם הבשר מאוחסן במקרר, יש להשתמש בו תוך יומיים. אם הבשר מאוחסן במקפיא, יש להשתמש בו תוך ארבעה חודשים. כמו כן, חשוב לשמור את הבשר בכלי אטום או לעטוף אותו היטב בניילון או בנייר אלומיניום.

סיכום

בשר טחון הוא מרכיב פופולרי במנות רבות. כדי להבטיח את בטיחות הבשר יש להפשירו באיטיות במקרר ולהשתמש בו תוך יומיים. אם לא נעשה שימוש בבשר תוך יומיים, יש להקפיא אותו ולהשתמש בו תוך ארבעה חודשים. כדי לשמור על טריות הבשר, יש לאחסן אותו בכלי אטום או לעטוף אותו היטב בניילון או בנייר אלומיניום. למידע נוסף, מצא מידע נוסף בוויקיפדיה .

צרו איתנו קשר

אהבתם? שלחו לחבר\ה שחייב\ת לדעת גם!

דילוג לתוכן